22 juli 2008

Zomertoer Civic

Vanaf woensdag 23 juli 2008 start Civic Zeeburg met een zomertoer in Zeeburg. Check de flyer op www.uceeamsterdam.nl! Op IJburg vindt vanaf 23 juli 14.00-17.00 de workshops “Rap for pro’s to be” plaats in Het Blauwe Huis, Willy Mullenskade 13.

Inschrijven is gratis en kan per e-mail l.tielemans@civiczeeburg.nl of bellen met 06-21883566. Je kunt je ook op de dagen zelf inschrijven. Let op bij tien deelnemers zit de workshop vol!!

Graciano, Linda, Erik, Mohammed, Said
Civic Zeeburg
Team 12+


"Rap for pro's to be" vindt plaats in samenwerking met Het Blauwe Huis als een voorproductie en in het kader van het jongerenspreekuur "Do you wanna work it?".

In navolging van het project de Chill-ROOM en in afwachting van de oplevering van het productiehuis organiseren Civic Zeeburg en Het Blauwe Huis een wekelijks jongerenspreekuur Do you wanna work it?. Vanaf 15 februari 2008 vindt dit spreekuur iedere vrijdagmiddag van 16.00-19.00 plaats in Het Blauwe Huis. Tijdens dit spreekuur wordt samen met de jongeren van IJburg gewerkt aan de invulling van het productiehuis en zijn de eerste producties van start gegaan.

01 juli 2008

Do you wanna work it?

Kom jouw productiehuis inrichten!

In het najaar 2008 wordt een productiehuis voor jongeren op IJburg geopend. We zoeken jongeren die samen met een binnenhuisarchitect en fotograaf willen werken aan een ontwerp voor de inrichting van het productiehuis. In juli komen er vijf gratis workshops.

Wil je meedenken over het productiehuis? Kom dan naar de startbijeenkomst op dinsdag 8 juli 2008 van 16.00-18.00 in Het Blauwe Huis aan de Willy Mullenskade 13 en geef je op via info@blauwehuis.org.
Meer info over het wekelijkse jongerenspreekuur (vrijdags van 16.00-18.00), de workshops of het toekomstige productiehuis vind je op: www.wijbouwenzelf.blogspot.com.

Do you wanna work it? is een project van Civic Zeeburg in samenwerking met Het Blauwe Huis. Het is een vervolg op het project de Chill-ROOM en is bedoeld om samen met de jongeren van IJburg te werken aan de invulling van het toekomstige productiehuis.